Hírek

Valójában, még nem is vagyok olyan régóta veled ............

Valójában nagyon izgatott voltam, amikor először megláttalak.

Amikor elfojtva kezdeti félelmem, megszagoltalak, mert szerettelek volna megismerni, hogy ki vagy és, hogy mit érzel.

Gyakran megkérdezik tőlünk, hogy tulajdonképpen mit csinálunk, és az ezekkel kapcsolatos még gyakrabban felmerő kérdésekre mi írásban válaszolunk, ahol leírjuk, hogy mi az, amit finanszírozunk.

Valójában szinte minden, amit az állatvédelem javára kidolgozunk, fejlesztünk és végrehajtunk, az csak akkor lehetséges, ha olyan szponzorokat találunk, akik látják, hogy a mi feladataink megvalósítása és végrehajtása támogatást érdemelnek.

Ebben az évben is jó egynéhány tervet készítettünk elő, mivel az állatvédelem számunkra mindig folyamatos feladatok kitűzését vetíti előre.

Az ember soha nem állhat le, mindig kevés az ideje, és gyakran megesik, hogy közbeeső vészhelyzetek, vagy hasonló esetek miatt némely terv elhalasztásra szorul!

A 2018-as évre vonatkozólag egyöntetűen úgy döntöttünk, hogy a Pfotenhilfe Magyarországgal együtt befejezzük a nagy közös projektünket, nevezetesen a kennel épületek építését érintő, nagyszabású projektet, melynek célja, hogy az állataink még humánusabb módon legyenek elhelyezve, jobb legyen az állatorvosi ellátásuk és, hogy a biztonságuk is a lehető legoptimálisabb legyen.

Karácsonyi idő, a fény és a melegség ideje. Az élet ilyenkor olyan, mintha ki lenne cserélve. Az emberek inkább a jóra összpontosítanak, és mindent egybevetve mindent a sietség, jövésmenés ural, mivel mindenki lázas várakozással tekint a nagy ünnepre.

Sok ember számára "ez" az év eseménye. A mi állataink számára egyik nap olyan, mint a másik. Sok közülük saját magára van utalva, a túlélésért harcol, harcol egy meleg alvóhelyért, élelemért vagy egy kis kötődésért.

Van egy hely ahol élek. Ahol életem eddigi nagy részét töltöttem. Itt, amikor eljön a karácsony mindent hófehér puha hó borít, ahol esténként a fagyos szél fújja arcomat, egy nagy csendes erdő közepén. Nem vagyok egyedül, igazából sosem voltam .Vannak haverjaim,akik mindig velem voltak, azután elmentek,helyükre jött másik,akikkel újra összebarátkoztam, hiszen egy közös cél felé haladunk.

Kontakt HU

Állatvédelmi - Centrum
Swiss Ranch

Matko 3, in H-6034 Helvécia 
Tel: 0036 76 / 701 297

info@tierschutz-zentrum.com

Állatvédelmi Centrum Non-profit- Szervezete

 

Bankverbindung HU

Allatvedelmi Centrum Nonprofit Korl atol Felelossegü
K&H Bank Zrt.
HU31 1040 1165 5052 6789 6751 1004
OKHBHUHBXXX

 

 

Ansprechpartner

Anmeldung

Hìrlèvel