Tyson

1tyson
TH-Nummer: 318
szex: kan
Rasse: Bulldog - keverék
Kastriert: Ja
született: 06.2008
méret / cm: 50
Farbe: barna/fehér
Fell: Kurz

Jelenlegi leírása 2017.május:

Tyson az elmúlt hónapokban alaposan kipihente magát! A pszichéje újra szuper fitt lett, mert Tyson jól érzi magát az Állatvédelmi Centrumban, ahol minden ápoló szereti, és ő is viszont őket! :)Ez a helyes fickó v végre visszanyerte a véleményünk szerinti ideális súlyát!

A lábai is meggyógyultak - majdnem teljesen-, de sajnos az egyik mellső lábán egy kicsi lyuk maradt, aminek következtében ott némi csontszilánk darabkák és baktériumok képződtek, ami újra és újra begyullad. Ott van egy darabka hátsó csukló ízület, ami szintén nem tud teljesen megszilárdulni, és ezért sajnos elkerülhetetlen az újabb operáció.... Tyson számára egy-egy megterhelés még így is fájdalmat okoz.  Azt a helyet ott, meg kell tisztítani, ki kell kaparni, majd ez után apró szegecseket behelyezni az egész rögzítésére. Az operációja 2017.május 18-án lesz, és mi folyamatosan szorítunk majd neki, hogy minden jóra forduljon és, hogy Tyson mellső lába az operációtól teljesen rendbe jöjjön.

Mi folyamatosan tájékoztatjuk majd Önöket, és szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik Tyson irányában mindig támogattak minket. Ő egy mindig jó hangulatú nagyszerű és szelíd fickó, aki minden újabb és újabb megpróbáltatást végtelen nagy türelemmel visel... Tyson számára továbbra is szponzorokat és egyszeri szponzorokat keresünk a további kezelésének támogatására.

Elő- és kórtörténete:
Tyson egy nagyon barátságos kutya, akinek nincs szüksége arra, hogy kutyák vegyék körbe, de annál inkább, hogy emberek legyenek mellette. Tyson szereti, ha dédelgetik, ha figyelmet kap, az emberekért akár a tűzbe is menne. Tysonnak jelenleg orvosi ellátásra van szüksége, mivel egy korábbi balesetből eredően a mellső lábai deformálódtak. Az évekkel ezelőtt behelyezett fémlemezeket már eltávolították, de most a mellső lábainak csuklórészeit is rögzíteni kell, annak érdekében, hogy Tyson ismét fájdalmaktól mentes legyen.

Fizikoterápiára, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő  gyógyszerekre van szüksége, mindaddig, amíg minden operáció és kezelés tart nála. Tyson számára sürgősen szponzorokat vagy támogatókat keresünk. Kérjük, hogy ha Tysonnal kapcsolatos bármilyen kérdése lenne, írjon erre az e-mail címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. . Köszönjük!

Tyson jelenlegi adomány-állását megtekinthetik a Pfotenhilfe Magyarország E. V. honlapján.  Köszönjük szépen!

 

Aufnahmedatum: 2015.06.
Elhelyezve itt: in Freiheit
Powered by SobiPro

Kontakt HU

Állatvédelmi - Centrum
Swiss Ranch

Matko 3, in H-6034 Helvécia 
Tel: 0036 76 / 701 297

info@tierschutz-zentrum.com

Állatvédelmi Centrum Non-profit- Szervezete

 

Hìrlèvel

 

Egyetértek vele, hogy személyes adataimat hirdetési célokra dolgozzák fel , illetve, hogy ezekről reklámcélú üzenetet küldenek e-mailben.
Az adott hozzájárulásomat a jövőben bármikor, bármelyen megfelelő formában, visszavonhatom.

Bankverbindung HU

Allatvedelmi Centrum Nonprofit Korl atol Felelossegü
K&H Bank Zrt.
HU31 1040 1165 5052 6789 6751 1004
OKHBHUHBXXX

 

 

© 2016 Tierschutz-Zentrum
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok