Hírek

Sikeres volt az októberi túra!


Tegnap sikerrel zárult magyarországi októberi túra.

Kollégáink időközben biztonságban hazaérkeztek és Gábor ismét teljesen megrakodott szállítójárművel van úton hazafelé Magyarországra.

Azt kívánjuk, hogy a kutyáink, akik most gyűjtik be első benyomásukat az új családjuknál és mindent jól megnéztek maguknak, elsőkben egy jó kiadós és pihentető álmot aludjanak, és adassék meg nekik, hogy egy csodálatos és érdekes életet éljenek meg majd gazdijaik oldalán.

Az embereket arra kérjük, hogy adjanak elegendő időt azoknak a kutyáknak akiknek erre  szükségük van, hogy megérkezhessenek, és, hogy  a saját maguk  tempójuk mellett ismerhessenek meg mindent, adjanak nekik biztonságot és beszéljenek hozzájuk érthetően  a "nyelvükön", nem terheljék túl őket, mindig emlékezzenek rá,  hogy az új barátjuk  előző életében valószínűleg  eddig még semmi sem tanult , ami most előtte áll, amit megismert, és amihez  még hozzá kell szoknia.

Legyenek nyugodtak és higgadtak, még ha kezdetben talán nem is úgy működik minden, ahogy kellene.  Legyenek ezekhez az új jövevény lényekhez egyértelműek, nyugodtak és megértőek, kölcsönözzenek számukra sok szeretetet, azokhoz, akik végigkísérik majd ezután az életüket... ez a kulcsa egy együtt eltöltött csodálatos időnek.

Ebben a szellemben: a legjobbakat kívánjuk az új Álomcsapatnak!

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik gondolatban elkísérték a szállítmányt és előre is örülünk a következő útnak, amelynél néhány kutyát remélhetően ismét egy boldogabb jövőbe sikerül majd vinni.

Állatvédelmi Centrum csapata

 

 

Kontakt HU

Állatvédelmi - Centrum
Swiss Ranch

Matko 3, in H-6034 Helvécia 
Tel: 0036 76 / 701 297

info@tierschutz-zentrum.com

Állatvédelmi Centrum Non-profit- Szervezete

 

Hìrlèvel

 

Egyetértek vele, hogy személyes adataimat hirdetési célokra dolgozzák fel , illetve, hogy ezekről reklámcélú üzenetet küldenek e-mailben.
Az adott hozzájárulásomat a jövőben bármikor, bármelyen megfelelő formában, visszavonhatom.

Bankverbindung HU

Allatvedelmi Centrum Nonprofit Korl atol Felelossegü
K&H Bank Zrt.
HU31 1040 1165 5052 6789 6751 1004
OKHBHUHBXXX

 

 

© 2016 Tierschutz-Zentrum
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok