Hírek

Adományok Bonból

Egy kicsit meg voltunk lepődve azon, amikor egy hölgy felhívott bennünket Bonn városának Központi Önkéntesek Adományozási Hivatalától és megkérdezte, hogy szükségünk lenne-e még törölközőkre, ágyneműre, takarókra, és hasonló dolgokra.

 

 

A honlapunkon olvasták, hogy mi ezeket a dolgokat kértük, és hogy ez aktuális –e még.

Mivel ezek az adományok elengedhetetlenek a betegszoba számára, a csapat egyik kolleganője férjével együtt minden teketória nélkül két autóval is a raktárhoz hajtott, ahonnan 21 zsák jó állapotban lévő fehérneműt hoztak el.

A Bonni Központi Adományázási Raktár (http://www.sachspenden-bonn.de/) Bonn város kezdeményezése alapján jött létre, a  DP DHL Group, a  DRK Bonn e.V. és  a BsE, DRK – cégcsoportok  valamint a szociális intézményeket segítő non –profit ápolási és gondozási , korlátolt felelősségű szervezetek  és a Katolikus Egyház által létrehozott Új Szomszédokért nevű  akciócsoport  támogatásával,  a  St. Petrus Lelkészhivatal teljes körű koordinációja mellett.

E központi raktár látja el és kezeli Bonn város és környéki, egyéni és csoportos menekültek részére létrehozott szálláshelyek által támasztott adományozási felkéréseken alapuló igényeit. Néha ágyneműt, vagy tisztálkodási fehérneműt adományoznak, amelyeknek továbbadása nem könnyű.  Ezt a bizottságot nem szüntették meg, hanem az állatvédelem terén nyert áttéti alkalmazást.  Amely nemcsak embereknek segít, hanem nekünk is, és végső soron természetesen a kutyáknak, amelyeket mi látunk el.

Ezt az együttműködést mi egy nagyszerű dolognak tartjuk, és örülünk, hogy a jövőben is be tudjuk majd onnan szerezni ezeket az adományokat.

Állatvédelmi Centrum csapata és az Pfotenhilfe Magyarország csapata 

Kontakt HU

Állatvédelmi - Centrum
Swiss Ranch

Matko 3, in H-6034 Helvécia 
Tel: 0036 76 / 701 297

info@tierschutz-zentrum.com

Állatvédelmi Centrum Non-profit- Szervezete

 

Hìrlèvel

 

Egyetértek vele, hogy személyes adataimat hirdetési célokra dolgozzák fel , illetve, hogy ezekről reklámcélú üzenetet küldenek e-mailben.
Az adott hozzájárulásomat a jövőben bármikor, bármelyen megfelelő formában, visszavonhatom.

Bankverbindung HU

Allatvedelmi Centrum Nonprofit Korl atol Felelossegü
K&H Bank Zrt.
HU31 1040 1165 5052 6789 6751 1004
OKHBHUHBXXX

 

 

© 2016 Tierschutz-Zentrum
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok