Hírek

Oscar sürgősségi esete!

Olyankor, amikor már semmi nem megy jól, az ember valami reménysugárra vágyik ..................

 

Most mi is valami hasonlóra vágyunk újabban, Oscar kutya sürgősségi esetében.

Erre a szegény kan kutyára Gábor talált rá vasárnap, egy utcai árokban feküdt teljesen kihűlve, fájdalomtól elgyötörten, inkább látszott már halottnak, mintsem élőnek! Gyorsan berakta az autójába, meleg takarókba bugyolálta és gyors tempóban Budapestre szállította az állatklinikára.

Az első diagnózisnál megállapították, hogy Oscar – mert ezt a nevet adták neki a kollegák – jóllehet a mintegy másfélórás autóút alatt meleg takarókba volt burkolva, a klinikába való érkezésekor is erősen kihűlt állapotban volt; egyik elülső lába el volt törve, hátsó lába súlyosan meg volt sérülve, szeme és fülei begyulladva, élete csupán egy hajszálon függött!

 

A félvér kutyát befektették a kórházba, ahonnan ma értesítettek bennünket, hogy Oscar sérülései harapástól származnak, mivelhogy egyértelmű harapásnyomok látszódnak rajta; ehhez jön még az is, hogy víz van a hasában....

A klinikából semmi olyan hír nem érkezett, ami megerősítette volna, miszerint Oscar egyáltalán életben marad ......................

De mindig, amikor az ember úgy gondolja, hogy nincs tovább, semmit nem már lehet tenni, akkor jön valahonnan egy kis reménysugár......

Kérjük, hogy segítsenek nekünk, Oscarnak! Kérjük, hogy gondoljanak rá erősen, és kívánják neki, hogy túlélje, kérjük Önöket, hogy egy egyszeri- adománnyal támogatva, szponzorálják Oscart, hogy orvosi ellátást tudjunk számára biztosítani.

Az internetoldalunkon folyamatosan tájékoztatjuk majd Oscar egészségi állapotáról, és mi más jobbat kívánhatnánk neki, mint azt, hogy felépüljön és, hogy valamikor számára is egy otthont találjunk Ha segíteni szeretne, akkor kérjük, hogy adománya tárgyául ezt adja meg: „Oscar sürgősségi esete”.

Ha kérdésük lenne, kérjük, hogy írjanak a: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.e-mail címünkre, míg szponzorálási ügyben kérjük, hogy írjanak Sigi állatvédő kolleganőnk e-mail címére r: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.an.

Köszönjük!

Állatvédelmi Centrum csapata

Kontakt HU

Állatvédelmi - Centrum
Swiss Ranch

Matko 3, in H-6034 Helvécia 
Tel: 0036 76 / 701 297

info@tierschutz-zentrum.com

Állatvédelmi Centrum Non-profit- Szervezete

 

Hìrlèvel

 

Egyetértek vele, hogy személyes adataimat hirdetési célokra dolgozzák fel , illetve, hogy ezekről reklámcélú üzenetet küldenek e-mailben.
Az adott hozzájárulásomat a jövőben bármikor, bármelyen megfelelő formában, visszavonhatom.

Bankverbindung HU

Allatvedelmi Centrum Nonprofit Korl atol Felelossegü
K&H Bank Zrt.
HU31 1040 1165 5052 6789 6751 1004
OKHBHUHBXXX

 

 

© 2016 Tierschutz-Zentrum
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok