Hírek

„Tank – angyalok”

Az idő úgy tűnik, szinte repül, mert az ember még alig pihente ki egyik utazásának fáradalmait, máris az ajtaja előtt áll a következő.

 

Így tehát a márciusi szállításunkhoz ismét a "Tank angyalok" -at aktiváljuk és kérjük őket, hogy segítsenek nekünk fedezni az igen magas üzemanyagköltségünket.
A márciusi túrával ismét néhány szőrmókot szállítunk ki, szép otthonokba visszük őket, ahol már lelkes emberek várnak rájuk.


És mint mindig, most is egy Magyarország- Németország-Magyarország túrára gyűjtünk be adományokat, amelyeket Önök kedves olvasóink, illetve támogatóink számunkra oly lelkesen összegyűjtenek, és kutyáink rendelkezésére bocsájtják.


Kérjük Önöket, hogy támogassanak minket, egy ilyen túrára kiszámított átlagos üzemanyag-költség mintegy 840 euró.


Ha segíteni szeretnének, akkor kérjük, hogy mint tárgy, írják be: „Tank - angyalok 2016. március.” 

Partnerünk a Pfotenhilfe Magyarország e. V., mint mindig, weboldalára most egy adomány-Baromther –t kapcsolt rá. Itt megnézhetik a beérkezett adományok állását.


Ha kérdésük lenne, kérjük, hogy írjanak az alábbi e-mail címre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Köszönjük szépen!


Állatvédelmi Centrum csapata

Kontakt HU

Állatvédelmi - Centrum
Swiss Ranch

Matko 3, in H-6034 Helvécia 
Tel: 0036 76 / 701 297

info@tierschutz-zentrum.com

Állatvédelmi Centrum Non-profit- Szervezete

 

Hìrlèvel

 

Egyetértek vele, hogy személyes adataimat hirdetési célokra dolgozzák fel , illetve, hogy ezekről reklámcélú üzenetet küldenek e-mailben.
Az adott hozzájárulásomat a jövőben bármikor, bármelyen megfelelő formában, visszavonhatom.

Bankverbindung HU

Allatvedelmi Centrum Nonprofit Korl atol Felelossegü
K&H Bank Zrt.
HU31 1040 1165 5052 6789 6751 1004
OKHBHUHBXXX

 

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.