Hírek

„Tank – angyalok”

Az idő úgy tűnik, szinte repül, mert az ember még alig pihente ki egyik utazásának fáradalmait, máris az ajtaja előtt áll a következő.

 

Így tehát a márciusi szállításunkhoz ismét a "Tank angyalok" -at aktiváljuk és kérjük őket, hogy segítsenek nekünk fedezni az igen magas üzemanyagköltségünket.
A márciusi túrával ismét néhány szőrmókot szállítunk ki, szép otthonokba visszük őket, ahol már lelkes emberek várnak rájuk.


És mint mindig, most is egy Magyarország- Németország-Magyarország túrára gyűjtünk be adományokat, amelyeket Önök kedves olvasóink, illetve támogatóink számunkra oly lelkesen összegyűjtenek, és kutyáink rendelkezésére bocsájtják.


Kérjük Önöket, hogy támogassanak minket, egy ilyen túrára kiszámított átlagos üzemanyag-költség mintegy 840 euró.


Ha segíteni szeretnének, akkor kérjük, hogy mint tárgy, írják be: „Tank - angyalok 2016. március.” 

Partnerünk a Pfotenhilfe Magyarország e. V., mint mindig, weboldalára most egy adomány-Baromther –t kapcsolt rá. Itt megnézhetik a beérkezett adományok állását.


Ha kérdésük lenne, kérjük, hogy írjanak az alábbi e-mail címre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Köszönjük szépen!


Állatvédelmi Centrum csapata

Kontakt HU

Állatvédelmi - Centrum
Swiss Ranch

Matko 3, in H-6034 Helvécia 
Tel: 0036 76 / 701 297

info@tierschutz-zentrum.com

Állatvédelmi Centrum Non-profit- Szervezete

 

Hìrlèvel

 

Egyetértek vele, hogy személyes adataimat hirdetési célokra dolgozzák fel , illetve, hogy ezekről reklámcélú üzenetet küldenek e-mailben.
Az adott hozzájárulásomat a jövőben bármikor, bármelyen megfelelő formában, visszavonhatom.

Bankverbindung HU

Allatvedelmi Centrum Nonprofit Korl atol Felelossegü
K&H Bank Zrt.
HU31 1040 1165 5052 6789 6751 1004
OKHBHUHBXXX

 

 

© 2016 Tierschutz-Zentrum
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok